حجت الاسلام والمسلمین سید محمد محسن دعایی، مدیر موسسه مطالعات راهبردی علوم و معارف اسلام،
در حاشیه برگزاری هفتمین نمایشگاه تخصصی کتب حوزوی و معارف اسلامی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه علمیه خراسان در خصوص ضرورت برپایی نمایشگاه های علمی فرهنگی حوزه همچون این نمایشگاه بیان کرد:
این به معنا بخش شدن انسان بر می گردد، تفاوت انسان با سایر موجودات به قوه تفکر و عاقل بودن او است از همین روی، انسان را حیوان ناطق معرفی کرده اند.
وی با اشاره به چگونگی معنادار کردن قوه تعقل انسان، گفت: ابزار تعلیم، تعلم و تفکر، مطالعه و معرفت افزایی است منتها این معرفت افزایی باید گزینش شده و همراه با محتوای صحیح و سالم باشد، در غیر این صورت انسان به ضلالت و گمراهی دچار می شود.
مدیر موسسه مطالعات راهبردی علوم و معارف اسلام گفت: در روایت آمده “به علم خود نگاه کنید که از چه کس اخذ می کنید”، آیا قلب و ذهن انسان حقی بر ما ندارد که گزیده و گزینه شده غذای سالم را به او بدهیم؟ اگر بدن ما غذای ناسالم استفاده کند بیمار و نابود می شود و روح بسیار حساس تر از جسم است لذا باید با تغذیه سالم، معنا دار شود و بتواند ادراکات و در ادامه احساسات، رفتارها و اراده های خود را به حد نصاب برساند.
حجت الاسلام والمسلمین دعایی با بیان اینکه اگر این مسیر درست مدیریت شود، انسان در طراز مدنظر اسلامی تربیت و از نظر روحی این انسان در سلامت خواهد بود، خاطرنشان کرد: این گونه نمایشگاه ها در ارائه غذای سالم به فکر و بر فرهیختگی جامعه به ویژه نخبگان، طلاب، فضلا، دانشجویان، اساتید حوزه و دانشگاه و .. نقش برجسته ای دارد.


گفتنی است، هفتمین نمایشگاه تخصصی کتب حوزوی و معارف اسلامی حوزه علمیه خراسان به همت معاونت علمی این حوزه از ۱۴ تا ۲۱ مهرماه در مدرسه علمیه آیت العظمی خویی(ره)، از ساعت ۸:۳۰ صبح الی ۱۷ عصر دایر می‌باشد و دو روز ۱۷ و ۱۹ مهرماه ویژه بازدید خواهران درنظر گرفته شده است.