بیش از 140 عنوان مقاله

| دانشنامه مباحث تمدنی

ورود | ثبت نام

توجه: اگر با سیستم عامل ویندوز لاگین می کنید نباید برای ورود از دکمه Enter بر روی صفحه کلید استفاده کنید بلکه بر روی دکمه ورود به سایت کلیک کنید. با ورود و یا ثبت نام در موسسه مطالعات راهبردی علوم و معارف اسلام شما شرایط و قوانین استفاده از سرویس‌های سایت موسسه مطالعات راهبردی علوم و معارف اسلام و قوانین حریم خصوصی آن را می‌پذیرید.

آنتی کرایست

نشست آنتی کرایست

خواندن این مطلب

2 دقیقه

زمان میبرد!

آنتی کرایست

 نشست علمی در روز پنج شنبه ۱۱ اسفند ماه ۱۴۰۱ با موضوع آنتی کراست (ضد مسیح) با حضور حجةالاسلام و المسلمین استاد شفیعیان برگزار شد.
در این نشست علمی استاد شفیعیان به ویژگی پیشگویانه بودن دین مسیحیت اشاره کرد و با غیر مستقل دانستن مسیحیت آن را ادامه دهنده یهود و کتاب تورات و دین حضرت موسی علیه السلام دانست.
وی گفت مسیحیت فعال در ایران تبشیری است و این همان ویژگی تبشیری مسیحیت است که در معنای کلمه انجیل هم می توان آن را مشاهده کرد ایشان فرمودند انجیل به زبان آرامی که همان زبان قدیمی عربی عبری می باشد نوشته شده است.
کراست به معنای منجی و مسیح می باشد و به همان منجی آخرالزمان که آن را حضرت عیسی علیه السلام می دانند اطلاق می کند و آنتی کراست یعنی ضد مسیح ضد منجی و به عبارتی همان آدم بد که در آخرالزمان می آید در اسلام آن آدم بد را سفیانی می نامیم اهل تسنن سفیانی را شخصیت مثبت می دانند و آدم بد را دجال می نامند.
استاد شفیعیان در ادامه به اهمیت قومیت در بین یهودیان اشاره کرده و افزود لزوماً یهودی‌ها کلیمی نیستند.
در توضیح ویژگی ادیان می توان یهودیت را دین شریعتمدار فقه مدار و رفتار مدار و سختگیرانه دانست و مسیحیت را دین عرفانی اخلاق مدار تبشیری و مکاشفه مدار دانست در این میان دین اسلام جامع تمام ویژگی ها و امت وسط می باشد.
استاد شفیعیان به مسیحیت ایوان جلیستی اشاره کردند و فرمودند فرقه ای نوظهور در مسیحیت است که توسط یهودیان پشتیبانی می شود و هدف اصلی آن ها فعالیت برای ظهور منجی آخرالزمان یعنی حضرت عیسی علیه السلام می باشد و آنها نشانه های ظهور منجی را ایجاد کردنی می دانند و در صدد مبارزه با آنتی کراست (ضدمسیح) هستند.
این جلسه با حضور و استقبال طلاب محترم نور حکمت رضوی و فقهی امام رضا علیه السلام برگزار شد و به جهت ناقص ماندن بعضی مباحث به پیشنهاد شرکت کنندگان جلسات علمی آینده با محوریت همین موضوع دنبال خواهد شد .

صوت جلسه

جهت بهره مندی علاقه مندان، صوت جلسه در ادامه قرار داده می شود.

درباره نویسنــده
نظرات کاربـــران
فاقد دیدگاه
دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است. اولین دیدگاه را شما بنویسید.
ثبت دیدگاه

دسته بندی مطالب

محصولات جدید

اخلاص
تومان
113,000
اکسیر ذکر
تومان
460,000
آرام بخش دلها
تومان
280,000
56%
نگرشی دیگر به اعتکاف – فلش کارت
تومان
40,000
90,000

جستجو کنید ...

تبلیغات

جهت جست و جو در محصولات در این کادر تایپ کنید

جهت جست و جو در بلاگ و دانشنامه ها در این کادر تایپ کنید