بیش از 140 عنوان مقاله

| دانشنامه مباحث تمدنی

0
سبد خرید خالی است.
ورود | ثبت نام
captcha
با ورود و یا ثبت نام در موسسه مطالعات راهبردی علوم و معارف اسلام شما شرایط و قوانین استفاده از سرویس‌های سایت موسسه مطالعات راهبردی علوم و معارف اسلام و قوانین حریم خصوصی آن را می‌پذیرید.
ورود | ثبت نام
captcha
با ورود و یا ثبت نام در موسسه مطالعات راهبردی علوم و معارف اسلام شما شرایط و قوانین استفاده از سرویس‌های سایت موسسه مطالعات راهبردی علوم و معارف اسلام و قوانین حریم خصوصی آن را می‌پذیرید.

جلسه با اعضای گروه سفیران هدایت (امر به معروف و نهی از منکر)

دیدار با گروه سفیران هدایت

خواندن این مطلب

3 دقیقه

زمان میبرد!

جلسه با اعضای گروه سفیران هدایت (امر به معروف و نهی از منکر)

موسسه مطالعات راهبردی در تاریخ 1402/02/06 میزبان عزیزان مسؤل در موسسه «سفیران هدایت» بود .
در این جلسه جناب آقایان محدث، قربانی و سرکار خانم امیری مقدم به عنوان نمایندگان گروه 9000 نفری پویش سفیران هدایت در کل کشور با موضوع «امر به معروف و تذکر لسانی به شکل گروهی» حضور داشتند.
در ابتدا جناب آقای محدث با الهام از بیانات علامه طباطبایی که در ذیل آیه کریمه «ولتکن منکم امة یدعون الی الخیر یامرون بالمعروف و ینهون عن المنکر» انجام واجبات امر به معروف را مرتبط با سازماندهی و تشکیل امت دانسته‌اند، برکات امر به معروف گروهی را بیان کردند. از جمله این برکات، تاثیرگذاری بیشتر و آسیب های کمتر است. همچنین در بیان یکی دیگر از مؤلفه های این واجب الهی افزودند در تربیت هم تکرار باید باشد تا رفتارهای با ارزش نهادینه شود.
ایشان در ادامه اظهار داشتند فعالیت پویش سفیران هدایت را از دو سال قبل آغاز کردیم و با تولید پلاکارد ها و رزمایش گروهی امر به معروف در نقاط نسبتا آلوده شهر و مجتمع های تجاری و غیره مشغول انجام وظیفه هستیم .
در کنار رزمایش امر به معروف و نهی از منکر با ایجاد ایستگاه فرهنگی به منظور ارائه مشاوره گروهی و اهدای هدیه به گروه های مخاطب در این زمینه نیز فعالیت کرده ایم. چه این که از گروه های سرود و فرهیختگان برای غنای پویش استفاده می کنیم. البته از بی مهری های زیادی هم در این مدت بی بهره نبوده ایم.
در محیط هایی مشغول فعالیت شدیم که انواع رفتارهای هنجارشکنانه ،پخش مواد مخدر و اهانت‌های بیشمار وجود داشته است، اما بحمدالله نتایج بسیار مفیدی حاصل گردیده است .

سپس مدیریت محترم حجه الاسلام والمسلمین سید محمد محسن دعایی ابتدا راجع به دو تعریف از دین مبین اسلام تحت عنوان دین حداقلی و دین حداکثری توضیحات مفصلی ارائه فرمودند و سپس نسبت به اهمیت موضوع امر به معروف و نهی از منکر در جامعه و شکل گیری آن برای آحاد مردم نکاتی بیان کردند.
از آن جمله اینکه تا نگاه افراد نسبت به این فریضه الهی ارتقا نیابد نمی شود از برکات بی حد این واجب استفاده کرد .
امر به معروف را باید اول از خانه و خانواده ، فامیل، محله و اداره خود شروع نمود، چون امر به معروف سیستم مدیریت کنترل اجتماعی اسلام می باشد و بدون کنترل کیفیت هیچ محصولی به استاندارد خود نمیرسد و اعتماد را جلب نمی کند.
در پایان مقرر شد به جهت ارتقاء فرهنگ امر به معروف و دانش افزایی و معرفت افزایی بین اعضای گروه سفیران هدایت، دوره کارگاه نگرشی دیگر به امر به معروف و نهی از منکر برگزار گردد.
همچنین مدیرعامل محترم فرمودند با تمام وجود موسسه مطالعات راهبردی برای تقویت و ارتقاءاین پویش مبارک در خدمت عزیزان می‌باشد.

درباره نویسنــده
نظرات کاربـــران
فاقد دیدگاه
دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است. اولین دیدگاه را شما بنویسید.
ثبت دیدگاه

دسته بندی مطالب

محصولات جدید

آرام بخش دلها
تومان
125,000
50%
نگرشی دیگر به اعتکاف – فلش کارت
تومان
25,000
50,000

جستجو کنید ...

تبلیغات

جهت جست و جو در محصولات در این کادر تایپ کنید

جهت جست و جو در بلاگ و دانشنامه ها در این کادر تایپ کنید